Unævnelighedernes lille ordbog / Display med 16 stk bøger

Dette er et display med 16 bøger Ordbogen alle taler om, og som handler om det vi ikke tør tale om.  Moderne sprog har en kolossal varians når det handler om at sætte ord på ligegyldigheder som f.eks. … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
499,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Dette er et display med 16 bøger

Ordbogen alle taler om, og som handler om det vi ikke tør tale om. 

Moderne sprog har en kolossal varians når det handler om at sætte ord på ligegyldigheder som f.eks. specifikationerne på tamponer, køkkenruller, kaffe, biler og krymmel på en softice. Vil man forbinde to computere, har sproget tusindvis af nuancer som kan beskrive hvor- dan det kan gøres. Vil man i stedet forbinde to mennesker, må man nøjes med at tale om hvorvidt de skal være venner eller kærester. Formålet med denne bog er at kompensere for denne mangel. 

OBS: Dette er den lille udgave. Den store indeholder ca 3 gange så meget materiale. 

“Endelig kommer der en ordbog der med alle vores mange tabuer, paradokser og skyggesider gør os i stand til at kommunikere om det der er vigtigt.” 
Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker, Future Navigator 

OPSLAG FRA BOGEN  

Blindvinkelsblindhed: Blindhed over for at man selv har blinde vinkler. 

Etisk udrensning: Når en person giver afkald på alle sine værdier og opretholdelsen af sine grænser for at blive i et uharmonisk ægteskab. 

Ordfor-ikke-råd: En betegnelse for alt det som vi, på det følelsesmæssige plan, ikke føler at vi har råd til at tale om.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799601844
Forfatter:Carsten Graff
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET