Xplore Geografi 7 Elevbog

Xplore Geografi er et nyt system til geografi i grundskolen i 7.-9. klasse. Xplore Geografi  opfylder Forenklede Fælles Mål Xplore Geografi 7 Elevbog er opbygget enkelt og overskue… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
328,13 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Xplore Geografi er et nyt system til geografi i grundskolen i 7.-9. klasse. Xplore Geografi  opfylder Forenklede Fælles Mål 
Xplore Geografi 7 Elevbog er opbygget enkelt og overskueligt med illustrationer og tekst skrevet i et klart og lettilgængeligt sprog. For at øge motivationen hos eleverne fokuseres på relevans, "den gode historie" og eksperimenter. Emnevalget er tilrettelagt med henblik på at præsentere geografisk kernestof og derved gøre faget overskueligt og realistisk i forhold til målgruppe og tid. 

Hvert kapitel i bogen er inddelt i tre faser:En motiverende indledning med målbeskrivelse, en central fordybelsesdel med det faglige stof, en afsluttende del med opsamling og valgopgaver til evaluering.

De seks kapitler i Xplore Geografi 7 er :Lost - om kort, Jordens vejr, Vindblæst og vandskabt, Fra land til by, Det er bare vand, Den livgivende jord. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788777026041
Forfatter:Poul Kristensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET