Vovehalse

En vovehals gør noget farligt. Det kan være højt oppe eller dybt nede. Måske dør han eller hun af det. I bogen kan du læse om berømte vovehalse.   Denne bog har et lix-tal på 19 og er udstyret med alt,… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
212,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

En vovehals gør noget farligt.

Det kan være højt oppe eller dybt nede.

Måske dør han eller hun af det.

I bogen kan du læse om berømte vovehalse.

 

Denne bog har et lix-tal på 19 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Denne og de øvrige bøger i faktaserien ”Jeg læser” er velegnet til børn, der skal lære at læse eller lige har lært det. De kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen.

Bøgerne i serien skrives af de erfarne forfattere Peter Bejder, Asker Hedegaard Boye, Per Straarup Søndergaard, Ida Knudsen, Tommy Heisz og Sara Ejersbo Frederiksen. Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.

På seriens hjemmeside www.jeglæser.dk  er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.

”Jeg læser”-bøgerne kan også læses digitalt på www.læsemaskinen.dk – det kræver abonnement.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740600032
Forfatter:Tommy Heisz
Sprog:dan

Andre har også set