Virksomhedsøkonomi A2

Virkelighedsnære cases og faglig progression er vigtige ledetråde gennem bogen, som bringer kompetencetænkningen i spil på en måde, der styrker den studieforberedende tilgang til stoffet. Lærebogen styrker derf… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
550 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Virkelighedsnære cases og faglig progression er vigtige ledetråde gennem bogen, som bringer kompetencetænkningen i spil på en måde, der styrker den studieforberedende tilgang til stoffet. Lærebogen styrker derfor arbejdet med studieområdets del 1 og del 2.

Denne anden grundbog indeholder følgende kernestofområder:

  • Virksomhedens strategi
  • Virksomhedens økonomi- og logistikstyring
  • Virksomhedens budgetlægning og budgetkontrol

Ved de talorienterede økonomiske problemstillinger er det muligt at inddrage matematik eller lave en grafisk fremstilling ved brug af fx Excel. I tilknyning til lærebogen er der udarbejdet en opgavesamling.Lærebogen og  opgavesamlingen giver gode muligheder for at tilrettelægge en alsidig og differentieret undervisning.Lærebøgerne Virksomhedsøkonomi A1 og A2 er beregnet til brug i faget virksomhedsøkonomi niveau A på hhx samt tilsvarende enkeltfagskursus under åben uddannelse. Materialet kan desuden anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en indføring i virksomhedsøkonomi.

Produktdetaljer

Reference:b-9788761626103
Forfatter:Knud Erik Bang; Henrik Frølich; Jeanette Hassing; Marianne Poulsen; Gitte Størup
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET