Vinkler på erhvervspædagogikken

For den nye erhvervsskolelærer er der rigtig mange udfordringer, som kræver et højt refleksionsniveau og en stor faglig og pædagogisk viden. Antologien her bidrager til at belyse nogle af udfordringerne.Artikle… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
275 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

For den nye erhvervsskolelærer er der rigtig mange udfordringer, som kræver et højt refleksionsniveau og en stor faglig og pædagogisk viden. Antologien her bidrager til at belyse nogle af udfordringerne.Artiklerne har afsæt i projekter, der har været udført i Videncenter for Erhvervspædagogik, VIA University College.
Indledningen beskriver de udfordringer, som erhvervsskoleledere ser for erhvervsskolerne netop nu.
Den første artikel diskuterer, hvad der kan forstås ved den inkluderende erhvervsskole og et inkluderende læringsmiljø.Tre artikler handler om differentiering af undervisningen.En artikel har fokus på, hvordan man kan bruge portfolio på eud.
En artikel diskuterer, hvorvidt noget af det relationsarbejde, der foregår i forskellige former for mentorordninger, kan integreres i undervisningen.
De to sidste artikler beskæftiger sig med uddannelser for voksne, nemlig AMU-uddannelserne.Antologien er skrevet af undervisere ved VIA UC og redigeret af Jette Larsen, VIA.

Produktdetaljer

Reference:b-9788770823364
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET