Viggo er væk – i USA

Viggo er væk – i USA!Åh nej.Mor og far er væk!Viggo er alene.I USA!Viggo skal på ferie i USA sammen med sin mor og far. De ser mange spændende ting. En Tesla. Og en dyrepark. Men pludselig bliver Viggo væk. Ell… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,94 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Viggo er væk – i USA!
Åh nej.
Mor og far er væk!
Viggo er alene.
I USA!


Viggo skal på ferie i USA sammen med sin mor og far. De ser mange spændende ting. En Tesla. Og en dyrepark. Men pludselig bliver Viggo væk. Eller også er det mor og far, der bliver væk. Viggo er helt alene i USA. Hvordan skal han mon finde sine forældre igen?

Viggo er væk – i USA! er en ny bog i den letlæste serie: Lydret. Den er skrevet af Marie Duedahl og illustreret af Anne Godsk og hører til i lydret [3] kategorien.

Lydret er TURBINE forlagets serie med lydrette bøger til de mindste læsere i 0. og 1. klasse. Serien er opdelt i fire niveauer alt efter sværhedsgrad. Illustrationerne støtter læsningen optimalt og stimulerer børnenes læselyst med sin humoristiske streg. Bøgerne henvender sig til alle læsere inden for målgruppen, men der er især tænkt på at inddrage drengenes interesser i bøgernes univers. Læs mere på læslydret.dk, hvor der også findes lærervejledninger og elevopgaver.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740615036
Forfatter:Marie Duedahl
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET