Vigga skal flytte

Vigga skal flyttefra sit flotte hus!Ingen må vide det!Marie Duedahl  er forfatter til fiktions-serien om Vigga, hvis problemer og oplevelser børn i målgruppen kan nikke genkendende til.Vigga-bøgerne er let… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
212,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Vigga skal flytte
fra sit flotte hus!
Ingen må vide det!

Marie Duedahl  er forfatter til fiktions-serien om Vigga, hvis problemer og oplevelser børn i målgruppen kan nikke genkendende til.
Vigga-bøgerne er letlæselige, de henvender sig til andet og tredje klassetrin med en lix på 9-11. Illustrator Mette-Kirstine Bak har skabt et realistisk univers, der appellerer til både drenge og piger.

Billebøgerne er skrevet af erfarne forfattere, og “serierne i serien” har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de erfarne forfattere som Per Østergaard, Carsten Flink, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen, Stine Gram Sørensen, Anja Gram, Mette-Kirstine Bak og Sidsel Brix.
Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.

Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden www.billebøgerne.dk. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740607864
Forfatter:Marie Duedahl
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET