Udsatte børn og inkluderende læringsmiljøer i dagplejen

Udsatte børn og inkluderende læringsmiljøer i dagplejen - 18 konkrete værktøjerDagplejen møder udsatte børn tidligt i børnenes livsforløb og har derfor en speciel god mulighed for at støtte disse børn i at få e… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
347,50 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse


Udsatte børn og inkluderende læringsmiljøer i dagplejen - 18 konkrete værktøjer

Dagplejen møder udsatte børn tidligt i børnenes livsforløb og har derfor en speciel god mulighed for at støtte disse børn i at få en god start på livet og skabe inkluderende læringsmiljøer for alle børn. Men hvem er de udsatte børn, og hvordan skal støtten foregå?

Bogen indeholder en ´værktøjskasse´ med en række forskellige modeller, metoder og praktiske anvisninger. Værktøjerne omhandler børns læring, relationer, anerkendelse samt dagplejerens gode samarbejde med både forældre og kollegaer. For at gøre det lettere at huske de forskellige værktøjer har hvert værktøj både et billede og en tekst, som forklarer, hvordan det kan bruges. Samtlige værktøjer følges op af forslag til øvelser samt læringshistorier, som er fortællinger om oplevelser fra dagplejens hverdag, hvor værktøjerne har været gode at bruge i praksis.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772817279
Forfatter:Anette Schulz, Ulla Pedersen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET