Tekstarbejde på tværs

Tekstarbejde på tværs. Tekstanalyse i dansk og engelsk er en tværfaglig antologi til dansk og engelsk på alle fire gymnasiale uddannelser. Stoffet og opbygningen anskueliggør og fremhæver fællestrækkene i de… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
487,50 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Tekstarbejde på tværs. Tekstanalyse i dansk og engelsk er en tværfaglig antologi til dansk og engelsk på alle fire gymnasiale uddannelser. Stoffet og opbygningen anskueliggør og fremhæver fællestrækkene i de to fags metodiske tilgange. Antologien er således oplagt til samarbejde mellem de to fag.
Antologiens tekster er organiseret efter to litterære temaer, der går på tværs af de to fag, og teksterne spænder vidt genremæssigt såvel som litteraturhistorisk. Blandt teksterne findes tekster af bl.a. danske kanonforfattere og Shakespeare, Blake, Poe. Der er udformet arbejdsspørgsmål til de enkelte tekster, ligesom der til hver tekst er forslag til videre arbejde, hvor der er fokus på tværfaglige fordele.

Den trykte udgave af Tekstarbejde på tværs indholder følgende temakapitler:

Maskiner og moderne metropoler
Machines and Modern Metropolis
Det splittede sind
Twisted Minds

Tekstarbejde på tværs. Tekstanalyse i dansk og engelsk indeholder ud over teksterne et indledende metodekapitel og et leksikon på hhv. dansk og engelsk.

Produktdetaljer

Reference:b-9788761670458
Forfatter:Marlene Ørnstrup Petersen, Ditte Eberth Timmermann
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET