Stilarter, former, farver

Stilarter - former - farver giver et overblik over en række kreative redskaber, der kan give inspiration, når der arbejdes med dekoration, komposition og farvesætning. Bogen har sit udgangspun… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
312,50 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Stilarter - former - farver giver et overblik over en række kreative redskaber, der kan give inspiration, når der arbejdes med dekoration, komposition og farvesætning.

Bogen har sit udgangspunkt i den nyere histories forskellige stilarter med fokus på arkitektur og bygningsdekoration. Bogen giver et indblik i, hvorfor tingene og omgivelserne ser ud, som de gør, og de mange illustrationer giver et tydeligt billede af hvert enkelt stilperiodes særlige formsprog.
Bogen giver et lettilgængeligt bud på, hvordan man kan løse en formgivningsopgave, og hvilke faktorer man kan inddrage i processen. Her gennemgås emner som det gyldne snit, fibonaccis talrække, farvekontraster, dybdevirkning, symmetri, rytmer og former, perspektiv- og mønstertegning, analyse af håndværk, arkitektur og design.

Stilarter - former - farver er udarbejdet af Conny Vies og Elna Krogsmose, der begge har stor undervisningserfaring fra uddannelsen til bygningsmaler

Produktdetaljer

Reference:b-9788778819710
Forfatter:Conny Vies, Elna Krogsmose
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET