Sten er magt

Romerne prioriterede byens teknologier meget højt.Sten er magt beskriver, med baggrund i arkæologiske fund, hvorledes nogle af disse teknologier fungerede, blev udviklet og blev spredt.Romerrigets … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
75 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Romerne prioriterede byens teknologier meget højt.

Sten er magt beskriver, med baggrund i arkæologiske fund, hvorledes nogle af disse teknologier fungerede, blev udviklet og blev spredt.

Romerrigets byer havde meget at tilbyde borgerne, for byerne var nøglen til at holde fast i de militære erobringer og vinde befolkningerne. Imponerende bygningsværker som akvædukter med rindende vand, teatre, arenaer, luksuriøse bade og kloakering, blev opført ikke kun i selve Rom men alle vegne, hvor romerne anlagde deres byer. Og meget står endnu. Vil vore dages teknologi mon kunne holde sig lige så godt over 2000 år?

Sten er magt er skrevet som case til faget historie, primært teknologihistorie i det tekniske gymnasium. Det vil være oplagt som udgangspunkt for tværfaglige samarbejder med teknologi, samfundsfag og med teknikfaget Byggeri og energi.

Produktdetaljer

Reference:b-9788770820165
Forfatter:Søren Brunsholt Andersen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET