Sehr geehrte Damen und Herren...

"Sehr geehrte Damen und Herren, ..." er en virkelighedsnær og relevant lærebog i tysk handelskorrespondance. Er skrevet i moderne tysk stil og opbygget efter de nyeste principper for opstilling af breve og mail… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
310,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

"Sehr geehrte Damen und Herren, ..." er en virkelighedsnær og relevant lærebog i tysk handelskorrespondance. Er skrevet i moderne tysk stil og opbygget efter de nyeste principper for opstilling af breve og mails. Giver en bred indsigt i virksomhedens eksterne og interne kommunikation. Giver mulighed for at arbejde med erhvervsrelateret terminologi og fraseologi. Lægger op til forskellige undervisningsformer. Muliggør differentieret undervisning.    

"Sehr geehrte Damen und Herren, ..." er en lærebog i tysk handelskorrespondance udarbejdet til brug ved tyskundervisningen over to år for handelsgymnasiets niveau B og over tre år for niveau A. Bogen henvender sig også til kursister på f.eks. handelsskolernes enkeltfagskurser og rekvirerede kurser samt til studerende ved akademierne.

Produktdetaljer

Reference:b-9788791477300
Forfatter:Henrik Thomasen & Dorthe Unnerup-Madsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET