Danske drømme, Lærervejledning

"Danske drømme” henvender sig til DU3 modul 4. "Danske drømme” indeholder ikke-bearbejdede litterære læsetekster og lyttemateriale.  Bogen har fokus på diskussion og samtale. Bogen har fokus på samtalen me… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
709,38 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

"Danske drømme” henvender sig til DU3 modul 4.

"Danske drømme” indeholder ikke-bearbejdede litterære læsetekster og lyttemateriale. 

Bogen har fokus på diskussion og samtale. Bogen har fokus på samtalen mellem voksne: Litterære tekster er afsæt for samtalen. Litterære tekster giver lige tilgang for alle, så alle har et fælles udgangspunkt. Litterære tekster aktiverer den erfaring, vores kursister allerede har, og resultatet bliver netop en lige samtale mellem voksne. 

Bogen fokuserer på naturligt talesprog og indeholder forskellige forslag til, hvordan man kan arbejde med talesproget. Kursisterne bliver bedt om at have fokus på naturligt talesprog både i egen produktion og i bogens lytteopgaver. Bogen indeholder dels lytteopgaver og oplæste tekster samt en dvd med et afsnit af tv-serien ‘Klovn’. 

De skriftlige discipliner i "Danske drømme” inspirerer til fantasifulde opgaver, hvor kursisterne både skal skrive i bundne genrer og samtidig også får mulighed for at udfolde sig i friere skriftlige opgavetyper. 

Emnerne i "Danske drømme” er Forældre og børn, Stress og hverdag, Penge og økonomi, Drømme og frihed, Kriminalitet og straf samt Identitet og dannelse."

Produktdetaljer

Reference:b-9788763603188
Forfatter:Lisbet Winther, Thomas A. Nielsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET