Sprog, kommunikation og psykologi

Hvordan forstår vi, hvordan kommunikerer vi, og hvordan taler vi? Bogen er skræddersyet til faget ’sprog, kommunikation og psykologi’ på PAU. En grundbog, som giver den pædagogiske assistent et grundlæggen… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hvordan forstår vi, hvordan kommunikerer vi, og hvordan taler vi? Bogen er skræddersyet til faget ’sprog, kommunikation og psykologi’ på PAU. 

En grundbog, som giver den pædagogiske assistent et grundlæggende fundament for at vide og vurdere, hvad der rører sig mennesker imellem – såvel sprogligt som kommunikativt og psykologisk.

Bogen er inddelt efter fagets tre hoveddele:
  • Psykologi – fortæller bl.a. om Freud, Piaget, Bowlby og Stern og deres ­teorier om børns udvikling. Her kan du også læse om kognitiv psykologi, tilknytning, ­pubertet og identitet samt køn og sex.
  • Sprog – får du en gennemgang af børns sprogtilegnelse, de to teoretikere Vygotsky og Piaget og kapitler om sprogindlæring samt sprogvurdering.
  • Kommunikation – beskæftiger sig bl.a. med non-verbal kommunikation, metakommunikation, assertion og transaktionsanalyse.
Gert Bonde Nielsen er cand.mag. i nordisk sprog og litteratur samt medievidenskab. Han har siden 1997 været ansat ved de pædagogiske uddannelser i Viborg, hvor han underviser i dansk, kultur og kommunikation.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771181418
Forfatter:Gert Bonde Nielsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET