Socialt arbejde i et globaliseret samfund

Det allestedsnærværende begreb globalisering har i de senere år også vundet indpas inden for faget socialt arbejde. Men hvad vil globaliseringen mere konkret sige - og hvilken betydning har globale økonomiske, … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
240 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Det allestedsnærværende begreb globalisering har i de senere år også vundet indpas inden for faget socialt arbejde. Men hvad vil globaliseringen mere konkret sige - og hvilken betydning har globale økonomiske, politiske, sociale og kulturelle processer for socialt arbejde i Danmark?
Det er en central pointe i bogen, at det sociale arbejde må løftes ud af sin nationale spændetrøje. Globaliseringen har nemlig afgørende indflydelse på sociale problemer, som er genstandsfeltet for socialt arbejde, og dermed har globaliseringen også indflydelse på selve professionen og dens selvforståelse - dens politiske, juridiske og organisatoriske rammer.
Forfatterne præsenterer læseren for en række internationale tilgange og metoder i socialt arbejde, der sætter den danske praksis i perspektiv.

Produktdetaljer

Reference:b-9788759320891
Forfatter:Helle Antczak og Helle Jørgensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET