SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer

SEALK - kopimappe. Et arbejds- redskab til systematisk evaluering af lærerens kompetencerSEALK - kopimappe. Et arbejdsredskab til Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer præsenterer en række konkrete red… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
997,50 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

SEALK - kopimappe. Et arbejds- redskab til systematisk evaluering af lærerens kompetencer

SEALK - kopimappe. Et arbejdsredskab til Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer præsenterer en række konkrete redskaber til arbejdet med at evaluere og udvikle lærernes kompetencer. Kopimappen hører tæt sammen med bogen SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer, hvor det teoretiske fundament for SEALK-konceptet udfoldes.

Omdrejningspunktet for SEALK-konceptet er observation og vurdering af en række delkompetencer, som fordeler sig i fire kategorier: faglige kompetencer, undervisningsledelseskompetencer, relationskompetencer og professionaliseringskompetencer.

Herudover indeholder mappen redskaber til at arbejde med:

organisationsanalyse og udviklingsprocesser
mål
observation og kompetencevurdering
udviklingsplaner på individ-, team- og skoleniveau
dialog, refleksion og afklaring

SEALK-konceptet kan nemt integreres i skolens eksisterende dialog- og udviklingssystemer som for eksempel MUS og TUS, ligesom det kan tilpasses skolens egen evalueringspraksis.

Med kopimappen er der en cd-rom med alle redskaber klar til brug.

Materialet henvender sig primært til skoleledere og lærere i grundskolen. Pædagogiske konsulenter og andre fagprofessionelle på forvaltningsniveau kan også have glæde af materialet.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772817057
Forfatter:Claus Madsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET