Rengøring og samfundet

Rengøring og samfundet handler om rengøringsfagets historie.Bogen henvender sig først og fremmest til elever på serviceassistentuddannelsen, men alle med tilknytning til faget kan dra… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
250 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Rengøring og samfundet handler om rengøringsfagets historie.


Bogen henvender sig først og fremmest til elever på serviceassistentuddannelsen, men alle med tilknytning til faget kan drage nytte af bogen. Rengøring og samfundet tager udgangspunkt i brugerservice, herunder rengøring og specielle serviceydelser, som en jobfunktion i virksomheder, institutioner og på hospitalet.

Inden for de seneste 100 år har Danmark udviklet sig fra at være et bondesamfund til at være et videns- og informationssamfund. Rengøringsarbejdet har i samme periode udviklet sig fra at være en hjemlig syssel (husmoderrengøring) til at være en omfattende og moderne serviceindustri.

I dag spænder servicesektoren over vidt forskellige brancher: Hotel- og restaurationsbranchen, turisme, transport, underholdning, events, rengøring og specielle serviceydelser, vagt- og sikkerhedsservice samt ejendomsservice.

Produktdetaljer

Reference:b-9788778817938
Forfatter:Vibeke B. Olsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET