Naturfagslærerens håndbog

Naturfagslærerens håndbogNaturfagene spiller en helt særlig rolle i folkeskolen med anderledes form og indhold end resten af skolens fag. Det gælder både natur/teknik, biologi, geografi og fysik/kemi.Naturfagsl… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
287,50 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Naturfagslærerens håndbog

Naturfagene spiller en helt særlig rolle i folkeskolen med anderledes form og indhold end resten af skolens fag. Det gælder både natur/teknik, biologi, geografi og fysik/kemi.

Naturfagslærerens håndbog giver inspiration til at udvikle undervisningen i disse fag. Naturfagslæreren skal ikke blot tilrettelægge, udføre og evaluere undervisningen ud fra de gældende bestemmelser, men også forholde sig til en række andre faktorer. Denne antologi beskæftiger sig med emner som fx:
  • formelle og uformelle læringsmiljøer
  • stofudvælgelse
  • natursyn og den særlige naturfaglige tankegang
  • udviklingen af skolens naturfaglige kultur
  • samarbejde på tværs af naturfag og på langs af klassetrin
  • evaluering og afsluttende prøver
  • naturfag i nationalt og internationalt perspektiv
Bogen henvender sig til lærere i naturfagsundervisningen, studerende på grund-, videre- og efteruddannelse med interesse for naturfag og skolens ledelse.

Bogens forfattere har alle undervisningserfaring fra folkeskole- eller uddannelsesniveau. De medvirker i en række forskellige udviklingsprojekter, der er med til at styrke naturfagenes stilling i folkeskolen og forbedre elevernes naturfaglige dannelse.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772814667
Forfatter:Erland Andersen, Lisbeth Bering, Iben Dalgaard, Jens Dolin, Sebastian Horst, Trine Hyllsted, Lene Beck Mikkelsen, Christian Petresch, Jan Sølberg, Helene Sørensen, Karsten Elmose Vad
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET