Vision minus status = strategi

Er din virksomhed kørt fast, eller har i blot brug for inspiration til nye landvindinger? Peter Horns nye bog Vision minus status = strategi, er baseret på virksomhedsfilosoffen, dr.theol. og mag.art Mogens St… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Er din virksomhed kørt fast, eller har i blot brug for inspiration til nye landvindinger?

Peter Horns nye bog Vision minus status = strategi, er baseret på virksomhedsfilosoffen, dr.theol. og mag.art Mogens Stiller Kjärgaards lov om revitalisering af mennesker og virksomheder.

LOVEN LYDER: VISION ÷ STATUS = STRATEGI

Denne teori formulerer Peter Horn også i loven om Mogens Stiller Kjärgaards timeglas. Den handler om erkendelse og om at tage ansvar for egen fremtid og egne handlinger. Loven omfatter bevægelsen fra, at livet er sevet ud, til et nyt liv opstår:

"Mogens Stiller Kjärgaards timeglas omfatter den mentale situation, at et menneskes muligheder er løbet ud fra det øvre mulighedernes rum til det nedre begrænsende rum. For at revitalisere sig skal mennesket vende timeglasset og dermed opnå uprøvede muligheder. Ellers vil mennesket være fanget i et fastlåst univers eller gå til grunde."

Peter Horn giver læseren indblik i Mogens Stiller Kjärgaards erfaring fra et langt liv som virksomhedsrådgiver. Sammen med en lang række cases fra ind- og udland rummer Vision minus status = strategi masser af inspiration til den virksomhed, der har brug for et skub, når det handler om strategi.

Produktdetaljer

Reference:b-9788776640675
Forfatter:Peter Horn
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET