Præsentationsteknik. Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere?

Præsentationsteknik. Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere? Få svar på dette og 100 andre spørgsmål.Bogen er skrevet af forfattergruppen: Kirsten Andersen, Anni Bjørn, Claus Bekker Jensen og Sven Ole Schmidt.… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
198,75 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Præsentationsteknik. Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere?
Få svar på dette og 100 andre spørgsmål.

Bogen er skrevet af forfattergruppen: Kirsten Andersen, Anni Bjørn, Claus Bekker Jensen og Sven Ole Schmidt. Alle 4 forfattere står selv "på scenen" igen og igen - og giver her deres erfaringer videre. Bogen er blevet til med udgangspunkt i de spørgsmål som såvel nye som erfarne formidlere har stillet på kurser i mundtlig formidling og præsentationsteknik.

Bogen er relevant for alle, der skal stille sig op foran en forsamling - hvad enten du skal holde et kort fagligt oplæg, undervise eller holde en privat tale.

Her er et par eksempel på spørgsmål, der bliver besvaret i bogen:
Hvordan bygger jeg et fagligt indlæg op? Hvordan undgår jeg at fortabe mig i detaljer? Hvordan kan jeg forberede et indlæg på ultrakort tid? Hvad gør jeg, hvis der kommer 50 spørgsmål? Hvordan kan storytelling anvendes i et fagligt indlæg? Er der nogle tips til, hvordan jeg kan føle mig tilpas fra starten af? Folk siger altid, jeg taler for lavt, hvad kan jeg gøre? Jeg taler med dialekt. Nogle gange kan jeg mærke, at folk ikke kan forstå mig. På den anden side, synes jeg, at det er kunstigt at forsøge at tale rigsdansk? Hvordan undgår jeg fælderne i PowerPoint? Hvordan tegner jeg, så publikum kan se, hvad det forestiller? Hvornår skal jeg gribe nuet? Hvordan får jeg skabt nærvær? Hvordan bruger man en talerstol? Jeg er ikke så høj og føler, at jeg helt forsvinder. Hvordan kan man formidle "kedelige" og tørre ting, så de bliver bare lidt spændende? Jeg oplever, at nogle undervisere har et fantastisk samspil og gør hinanden gode. Kan I sige noget om det? Min datter skal konfirmeres. Hvordan bygger jeg en festtale op?

I alt 101 spørgsmål og svar.
Produktdetaljer

Reference:b-9788799820856
Forfatter:Kirsten Andersen, Anni Bjørn, Claus Bekker Jesnen og Sven Ole Schmidt
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET