Ledelse ifølge Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er en af Danmarks førende kapaciteter indenfor ledelse. Han har i årtier arbejdet for at gøre virksomheder og ledelse mere menneskelig. Overalt i samfundet, fra virksomheder til hosp… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Professor Steen Hildebrandt er en af Danmarks førende kapaciteter indenfor ledelse. Han har i årtier arbejdet for at gøre virksomheder og ledelse mere menneskelig. Overalt i samfundet, fra virksomheder til hospitaler, til universiteter og folkeskoler, har Steen Hildebrandts tanker sat sine aftryk. Denne bog samler Steen Hildebrandts vigtigste indspark til ledelsesdebatten i Danmark gennem de sidste 5 år. Det gennemgående tema for bogen er, at ledelse er det vigtigste råstof vi har i Danmark. Men det er et råstof, der skal arbejdes med. Det er ikke noget vi blot kan trække op af jorden, eller ned af hylden. Ledelse er noget vi til stadighed skal arbejde med for at udvikle vores samfund nu og i fremtiden.  

“Steen Hildebrandt er empatisk og indsigtsfuld. Han er nysgerrig og udviklingsparat. En vidende professor med et stort hjerte." 
 - Alfred Josefsen, adm. direktør for Irma

“Steen Hildebrandt har en enestående evne til at sætte ord på, hvad der er vigtigt indenfor ledelse, både på den korte og på den lange bane.” 
 - James Høpner, udviklingschef i Djøf Efteruddannelse

"Steen Hildebrandt er for mig et mennesker, der rækker langt ud over sig selv, hvilket, i vores moderne verden, kan være en sjælden vare."
 - Renée Toft Simonsen, bestyrelsesmedlem i Børn livskundskab 

Produktdetaljer

Reference:b-9788778439826
Forfatter:Steen Hildebrandt
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET