Ledelse af Relationel Koordinering

Ledelse af Relationel Koordinering – i offentlige organisationerDenne bog handler om at skabe sammenhæng omkring kerneopgaven på tværs af faggrupper og organisatoriske søjler. Med afsæt i forskning og erfaring … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
312,44 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Ledelse af Relationel Koordinering – i offentlige organisationer

Denne bog handler om at skabe sammenhæng omkring kerneopgaven på tværs af faggrupper og organisatoriske søjler. Med afsæt i forskning og erfaring fra konkrete cases giver bogen en grundig introduktion til arbejdsprocessen 'Ledelse af Relationel Koordinering'. I bogen gennemgås,  hvordan ledere trin for trin kan tage initiativet til at skabe bredt ansvar og ejerskab omkring den komplekse kerneopgave.

Om bogens forfattere:

CARSTEN HORNSTRUP (Ph.d.)
Partner & chefkonsulent i Joint-Action
caho@hornstrup-partners.dk // +45 25329141

Carsten er en erfaren leder, konsulent, underviser og forsker med mange års erfaring fra private og offentlige organisationer. Han arbejder med fokus på at udvikle ny ledelsesmæssig og organisatorisk praksis gennem forskning, udvikling og innovation. Han er forfatter til en række bøger og artikler om ledelse og organisationsudvikling.

MIKKEL PILGAARD MADSEN
Organisations- og Ledelseskonsulent i Joint-Action

Mikkel er uddannet fra Kaospiloterne, et af nordens førende grunduddannelsesforløb indenfor ledelse og organisering. Han har en bred erfaring med ledelse, konsultation og undervisning som både selvstændig, freelance, frivillig og ansat i den private sektor. Han fungerer som medforsker og arbejder med at udvikle, lede og facilitere organisatoriske lærings- og forandringsprocesser.

 


 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740604085
Forfatter:Carsten Hornstrup og Mikkel Pilgaard Madsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET