Skattens lyse sider

  Skattens lyse sider er en anderledes bog om skat. En nyttig – og til tider underholdende – rundvisning i de dele af skattesystemet, der handler om, hvornår man ikke skal betale skat eller kun b… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
250 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

  Skattens lyse sider er en anderledes bog om skat. En nyttig – og til tider underholdende – rundvisning i de dele af skattesystemet, der handler om, hvornår man ikke skal betale skat eller kun bliver delvist beskattet. Bogen sætter bl.a. fokus på skattefri eller lavere beskattede indtægter, gaver, frynsegoder, godtgørelser og ejendomsfortjenester. Den handler også om, hvad der skal til for, at skattepligten ophører ved udrejse af landet, og hvad der sker, hvis man som udlandsdansker køber hus eller lejlighed i Danmark. Desuden får læseren nyttig viden om en række fradragsregler, og hvad fradragene betyder for skatten. 

Bogen henvender sig til alle, der gerne hurtigt vil være klogere på de positive sider af »hverdagens skatteregler«. Lønmodtagere og pensionister, studerende og fagfolk – alle kan have glæde af denne overskuelige fremstilling af regler, der gemmer sig mange steder i vores skattesystem. 

Indholdsoversigt 
Forord 
Kapitel 1. Lidt historie 
Kapitel 2. Indkomstskatten i dag 
Kapitel 3. Kan indtægter være skattefri? 
Kapitel 4. Fryns er godt 
Kapitel 5. Godtgørelse er også godt 
Kapitel 6. Hvad kan man sælge skattefrit? 
Kapitel 7. Farvel Danmark 
Kapitel 8. Indtægter fra udlandet 
Kapitel 9. Noget om at trække fra 
Bilag. Indeksregulerede beløbsgrænser  

Produktdetaljer

Reference:b-9788757435184
Forfatter:Steen Askholt
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET