Kooperativ læring i klasseværelset

Kooperativ læring i klasseværelset - hvordan gøres det? Anvendelsen af kooperative processer kan, hvis de anvendes med indsigt og omtanke, forandre undervisning til sjove, interaktive og udby… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
687,50 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Kooperativ læring i klasseværelset - hvordan gøres det?

Anvendelsen af kooperative processer kan, hvis de anvendes med indsigt og omtanke, forandre undervisning til sjove, interaktive og udbytterige lektioner, hvor elever er engagerede og involverede i egen læring og arbejder med lyst og motivation.

Denne bog giver en trinvis vejledning til, hvordan man kan anvende kooperativ læring i klasseværelset. Bogens formål er at understøtte udviklingen af hele skolens faglige udvikling ved at implementere kooperativ læring på en effektiv måde.

Ud over nye elevaktiviteter inden for kooperativ læring, indeholder bogen en lang række øvelser og aktiviteter til lærerens og teamets egen refleksion over arbejdet med denne læringsform.

Kooperativ læring i klasseværelset - hvordan gøres det? giver læseren en klar forståelse af følgende:

- Hvilken indflydelse har kooperativ læring på opbygning af inkluderende læringsfællesskaber?
- Hvordan kan man bedst muligt understøtte elevernes forskellige læringsstile samt deres personlige, sociale og følelsesmæssige udvikling?
- Hvilke strategier for effektiv kommunikation i klasseværelset kan med fordel anvendes?
- Hvordan kan principperne for kooperativ læring bedst muligt implementeres på skolen, i teamet og i klasseværelset?

Bogen udkommer i samme serie som den populære Kooperativ læring i undervisningen - en arbejdsbog (af Margit Weidner). Bøgerne kan læses uafhængigt, men tilsammen komplementerer de hinanden. Begge bøger indeholder en lang række arbejdsark, som frit kan kopieres.

Wendy Jolliffe er lektor i grundskoleforskning ved University of Hull med særligt fokus på den tidlige læse- og skriveundervisning. Hun har stor erfaring med brug af kooperativ læring i undervisning af grundskoleelever og universitetsstuderende. Herudover underviser hun grundskolelærere i kooperativ læring og dens metoder. Hendes forskning fokuserer på centrale faktorer i forbindelse med implementeringen af kooperativ læring.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772815503
Forfatter:Wendy Jolliffe
Sprog:Dansk

ANDRE HAR OGSÅ SET