Kompendium i Energiomsætning

Dette kompendium giver et overblik over kroppens energiomsætning og temperaturregulation. Kompendiet gennemgår de fysiologiske, metaboliske og biokemiske områder af menneskets omsætning af  næringssto… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Dette kompendium giver et overblik over kroppens energiomsætning og temperaturregulation. Kompendiet gennemgår de fysiologiske, metaboliske og biokemiske områder af menneskets omsætning af  næringsstoffer, herunder begreber som hvilestofskifte, nyttevirkning, fødeinduceret termogenese, overvægt, tricarboxylsyre-cyklus, respirationskæde, kondital, febermekanismen og meget mere.
Kompendiet er udarbejdet til faget Energiomsætning på medicinstudiet ved Københavns Universitet, men er nyttigt for enhver fysiologi- og biokemiundervisning. Teorierne og principperne er suppleret med relevante udregningsmetoder og en gennemgang af fagets tre øvelser: konditest med luftopsamling, metabolitmålinger på muskelbiopsi samt MR-scanning med måling af iltforbrug i muskulatur.
Foruden studerende ved andre danske universiteter er kompendiet nyttigt for uddannede læger og sundhedsfagfolk, ikke mindst i relation til folkesygdommen fedme.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792678508
Forfatter:Morten Dahl
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET