Glad mad med børn

Glad mad med børn - daginstitutionens livretter til små maverGlad mad med børn skaber madglæde i daginstitutionen. Bogen er fuld af opskrifter og idéer til aktiviteter med b&osl… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse


Glad mad med børn - daginstitutionens livretter til små maver

Glad mad med børn skaber madglæde i daginstitutionen. Bogen er fuld af opskrifter og idéer til aktiviteter med børn og mad og kan oplagt bidrage til arbejdet med de pædagogiske læreplaner. Børns inddragelse i og omkring mad og måltider er især vigtigt i en tid, hvor flere og flere børns viden om fødevarer er begrænset. Med bogen i hånden bliver pædagoger, køkkenpersonale og forældre i stand til at udfordre børnene i øjenhøjde, give dem medansvar, naturforståelse og kendskab til de fødevarer, de putter i munden.

Bogens første del omhandler en række overvejelser og gode råd i forhold til emner som institutionens mad- og måltidspolitik, gode bordvaner, børn i køkkenet, festlige lejligheder, bagning med børn, bålmad og børnene som ´landmænd´. Herefter kommer selve opskriftsamlingen. Alle opskrifter er angivet i to størrelser tilpasset henholdsvis en standardstue på 20 børn og en familie bestående af to voksne og to børn.

Bogens opskrifter er rettet mod børn og børns smagsløg – det er mad, der dufter, smager og taler til alle sanser.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772816371
Forfatter:Karen Broström
Sprog:Dansk

ANDRE HAR OGSÅ SET