Français Formidable #7, Cahier

Elevmaterialet til 7. klasse består af en flergangsbog og et engangshæfte, som tilgodeser både det mundtlige og skriftlige arbejde.Cahier indeholder en række skriftlige opgaver, som gør det muligt for eleverne … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
109,38 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Elevmaterialet til 7. klasse består af en flergangsbog og et engangshæfte, som tilgodeser både det mundtlige og skriftlige arbejde.

Cahier indeholder en række skriftlige opgaver, som gør det muligt for eleverne at arbejde med sprogligt fokus i en funktionel sammenhæng. Opgaverne tager udgangspunkt i teksteksempler fra elevbogen, og eleverne repeterer, reorganiserer og genanvender ord og sætninger i nye sammenhænge. De grammatiske temaer introduceres i samspil med indholdet i elevbogen. Det betyder, at eleverne kan arbejde med samme område ad flere omgange med variation i opgavetyperne.

Materialet giver eleverne mulighed for selvstændigt at reflektere over sproglige sammenhænge og selvstændigt formulere regler for brugen af fx adjektiver og verber. Hvert kapitel afsluttes med en kort oversigt over det enkelte kapitels målsætning.

Har du bog, har du web!
Med bogen følger adgang til hjemmesiden francaisformidable.dk. Her findes der lydindtalinger, kopiark med kort til blandt andet Quiz og byt, interaktive spil og links til sange, videoer og supplerende opgaver. På hjemmesiden ligger der også læringsmål og eksempler på tegn på læring.

Produktdetaljer

Reference:b-9788723516541
Forfatter:Isabelle Salve Nielsen
Sprog:fre

ANDRE HAR OGSÅ SET