FONOLOGIK, Hæfte 1

Materiale FONOLOGIK bygger på den nyeste viden om dysleksi.   Materialet tager udgangspunkt i den multisensoriske metode: "Se, høre, gøre og røre", hvilket supplerer de almindelige læringskanaler og støtte… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
201,56 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Materiale FONOLOGIK bygger på den nyeste viden om dysleksi.  

Materialet tager udgangspunkt i den multisensoriske metode: "Se, høre, gøre og røre", hvilket supplerer de almindelige læringskanaler og støtter indlæringen. 

Herudover inddrages de kritiske forudsætninger for læsning og stavning, som nyere forskning anbefaler, nemlig bogstavkendskab, sproglyde samt direkte undervisning i skriftens lydprincip. 

Materialet bygger på principperne: Systematisering af sproglyde, overindlæring samt undervisning i tapping-teknikken. Det særlige ved materialet FONOLOGIK, at eleverne lærer at systematisere bogstavlydene, og at de lærer at læse og stave med hænderne – tapping-teknikken. Denne teknik gør læsningen/stavningen mere overskuelig, idet den hjælper eleverne med at fastholde sproglydene i arbejdshukommelsen. 

Den grundige fonologiske træning gør, at eleverne lærer det danske sprogs lyde – både standardlyde og betingede udtaler – og tapping-teknikken gør, at eleverne kan sætte lydene sammen til en meningsfuld helhed. 

Materialet er afprøvet i ordblindeundervisningen på VUC, hvor kursisterne på ganske kort tid har oplevet stor progression. Herudover oplever forfatterne i deres daglige undervisning, at materialet også har en  stor effekt på børn og unges afkodningsfærdigheder. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788763603218
Forfatter:Mikael Højbjerg, Thomas Mose
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET