Fødevarehygiejne

Alle steder, hvor der bliver tilberedt mad til mennesker, er det nødvendigt og lovbestemt at personalet har viden om fødevarehygiejne. Fødevarehygiejne er skrevet til alle de medarbejdere og frivillige, som sk… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
193,75 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Alle steder, hvor der bliver tilberedt mad til mennesker, er det nødvendigt og lovbestemt at personalet har viden om fødevarehygiejne. Fødevarehygiejne er skrevet til alle de medarbejdere og frivillige, som skal gennemgå det obligatoriske hygiejnekursus. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne. I bogen gennemgås forskellige typer af bakterier, vira, svampe og parasitter, samt hvordan de lever, og hvordan de smitter. Desuden præsenteres lovgivningen på området, herunder det såkaldte egenkontrolsystem. Endelig gives også helt konkrete forslag til procedurer, der mindsker risikoen for smittespredning. Der hører også en hjemmeside til bogen. Her findes bogens tekst som lydfiler sammen med supplerende materiale og opgaver til bogen. Se mere på: http://foedevarehygiejne.munksgaarddanmark.dk

Produktdetaljer

Reference:b-9788762808973
Forfatter:Hotel- og Restaurantskolen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET