Fantasilæsning

Fantasilæsning vil begejstre enhver, som elsker at sætte fantasien i sving og gerne vil arbejde med sproglig udvikling, læsetræning og historiefortælling. Begrebet introduceres af forfatteren Tommy Duus i bogen… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Fantasilæsning vil begejstre enhver, som elsker at sætte fantasien i sving og gerne vil arbejde med sproglig udvikling, læsetræning og historiefortælling. Begrebet introduceres af forfatteren Tommy Duus i bogen af samme navn. Bogen kan være startskuddet til uendelig mange gode historier, hvis læseren tør det - og gør det. Fantasilæser.
Vores underbevidsthed er en uudtømmelig kilde til gode historier. Fantasilæsning er metoden, der vækker historierne til live, uden vi ved af det. Med fantasilæsning er der skabt en anderledes udfordrende og skæv læseform, hvor det er læseren selv, der bliver skaberen og dermed forfatteren. Læseformen udfordrer hjernen og kreativiteten i det ubevidste - hvor fantasien er styrende for historiens gang og udfald uden, at den er konstrueret på forhånd. Og hvor sproget hægter fantasilæsningen sammen til en historie.
Fantasilæsningen er en metode der udvikler, stimulerer og træner ens fantasi til anvendelse i alle livets gøremål. Fantasilæsning kan bruges af alle - både børn og voksne, som gerne vil stimuleres og udfordres af fantasien.
I bogen optræder 49 overskrifter, der er foreslået af skoleklasser over hele landet og udvalgt af Tommy Duus, som dermed lægger op til læseren selv at skabe den videre historie. Bogen har plads til at skrive sin egen fantasilæsningshistorie ned og dermed udarbejde sin egen unikke samling.
Tommy Duus lægger op til, at læserne deler deres historier med andre fantasilæsere ved at indsende dem til bogens hjemmeside, hvis formål på længere sigt er at danne udgangspunkt for udgivelse af fantasilæsernes egne historier i en ny bog.

Produktdetaljer

Reference:b-9788791822698
Forfatter:Tommy Duus
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET