Fælles Mål. En forældreguide

I denne forældreguide kan I som forældre til et skolebarn blive klogere på, hvad Fælles Mål i folkeskolen er, hvad de betyder for jer og jeres skolebarn, hvordan I bedst kan støtte jeres barn i dets lærepr… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
98,75 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

I denne forældreguide kan I som forældre til et skolebarn blive klogere på, hvad Fælles Mål i folkeskolen er, hvad de betyder for jer og jeres skolebarn, hvordan I bedst kan støtte jeres barn i dets læreproces, og hvordan Fælles Mål bruges i den daglige undervisning. Mange internationale forskere har påvist, at elever, som kender til målene for deres skolegang, bliver mere motiverede og mere læringsparate. Derfor har en del folkeskoler og kommuner valgt at arbejde med målene i nogle fælles, faste rammer. Nogle skoler kalder det synlig læring, andre målstyret undervisning eller målorienteret undervisning, men fælles for dem er, at målene går som en rød tråd gennem alle aktiviteter og bliver italesat. Når man ved, hvorfor man skal yde en indsats, og kan se, hvordan man bliver dygtigere og dygtigere, bliver man sandsynligvis gladere og får mod på mere. For at kunne understøtte dette målarbejde er det vigtigt, at forældre og andre interessenter kender baggrunden for og indholdet af Fælles Mål.

Denne forældreguide om Fælles Mål giver et bud på, hvordan I som forældre kan blive en vigtige aktører i skolens målarbejde både i forbindelse med jeres støtte til lektier i dagligdagen og jeres bidrag til skole-hjem-samarbejdet og elevplanerne. Det er ikke altid nemt som forældre at vejlede barnet, når det er gået i stå i sit skolearbejde, men når man kender grundlaget for undervisningen, kan man bedre hjælpe på en kvalificeret måde. Denne guide klæder jer på til netop det.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771603835
Forfatter:Ulla Sjørup
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET