Evaluering i skolen

Evaluering i skolen - baggrund praksis og teori Evaluering, test, prøver mm. – nationale som internationale – er begreber, der optager alle inden for uddannelsesverdenen. Men hvad dækker disse forskellige begre… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
537,50 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Evaluering i skolen - baggrund praksis og teori

Evaluering, test, prøver mm. – nationale som internationale – er begreber, der optager alle inden for uddannelsesverdenen. Men hvad dækker disse forskellige begreber egentlig over? Evaluering i skolen – baggrund, praksis, teori giver en samlet, dybtgående og sammenlignende forklaring på de enkelte begreber og sammenhængen mellem dem og skildrer evidensbegrebet. Der er også eksempler og illustrationer fra bl.a. fagene dansk og matematik samt internationale og nationale prøver og test.

Evaluering i skolen – baggrund, praksis og teori er den første samlede håndbog om evaluering! Bogens 10 kapitler er suppleret med udførlige litteratur- og navnelister, og et fyldigt emne- og stikordsregister.

Bogens forfattere, Peter Allerup, Mogens Jansen og Peter Weng, supplerer hinandens kompetencer inden for hvert deres område.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772814018
Forfatter:Peter Allerup, Mogens Jansen, Peter Weng
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET