Virksomhedspant

Bogen er den hidtil eneste, der illustrerer virksomhedspanterettens samspil med andre sikkerhedsrettigheder samt regelsættet for virksomhedspant i almindelighed med fokus på reglernes flittige anvendelse i dagl… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
725 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Bogen er den hidtil eneste, der illustrerer virksomhedspanterettens samspil med andre sikkerhedsrettigheder samt regelsættet for virksomhedspant i almindelighed med fokus på reglernes flittige anvendelse i dagligdagen.   
Fremstillingen går bag om kulisserne for at inspirere til løsninger. Gennem eksempler og brugsanvisninger stiller bogen skarpt på at fremlægge illustrationer på det samarbejdende virksomhedspants evne til at skabe kredit sammen med blandt andet kaution, factoring, leasing, konsignationsfinansiering og købekontraktfinansiering, og nødvendige aftaleudkast ligesom tjeklister præsenteres i overskrifter. Ikke fordi virksomhedspant ikke kan stå alene, men fordi erhvervslivets finansieringsbehov er langt mere differentieret end virksomhedspant isoleret kan favne.   
Bogen følger virksomhedspantet gennem alle faser fra fødsel til insolvensbehandling, og fremlægger en anden forståelse af begrebet tiltrædelse end den fremherskende opfattelse. Samtlige domme offentliggjort før 1. juni 2014 som vedrører virksomhedspant gennemgås.

Indholdsoversigt
Forord 
Kapitel 1. Indledning 
Kapitel 2. Etablering af virksomhedspant 
Kapitel 3. Virksomhedspantets omfang 
Kapitel 4. Virksomhedspant og andre rettigheder 
Kapitel 5. Virksomhedspantets ophør 
Kapitel 6. Virksomhedspantet og retsforfølgende kreditorer 
Kapitel 7. Særligt om fordringspant 
Kapitel 8. Undersætningsforbud i løsøre 
Litteratur m.m. 
Domsregister 
Stikordsregister

Produktdetaljer

Reference:b-9788757433890
Forfatter:Michael Flindhardt
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET