Udførelse af bygningsakustiske målinger

Bygningsreglement 2015 indeholder krav til det akustiske indeklima i bygninger, og kommunerne kan i byggetilladelser stille krav om, at der foretages dokumentationsmålinger i den færdige bygning. SBi-anvis… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
150 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Bygningsreglement 2015 indeholder krav til det akustiske indeklima i bygninger, og kommunerne kan i byggetilladelser stille krav om, at der foretages dokumentationsmålinger i den færdige bygning. 

SBi-anvisning 217 definerer og beskriver udførelse af disse bygningsakustiske målinger i relation til bygningsreglementet. 

Anvisningen omfatter målinger af luftlydisolation, trinlydniveau, efterklangstid og støj fra installationer i bygninger samt måling og beregning af trafikstøj indendørs fra veje og jernbaner.

Anvisningen henvender sig primært til personer og firmaer, der udfører bygningsakustiske målinger. Den vil også være et vigtigt redskab for rådgivere, udførende og leverandører i forbindelse med projektering af bygninger og for kommunerne i forbindelse med byggesagsbehandling.

Produktdetaljer

Reference:b-9788756318297
Forfatter:Birgit Rasmussen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET