Tilbudsloven

I denne 3. udgave af den kommenterede tilbudslov er teksten gennemgående revideret og synspunkterne revurderet. Der er siden 2. udgaven gennemført betydningsfulde ændringer af tilbudsloven, og der er taget… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
600 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

I denne 3. udgave af den kommenterede tilbudslov er teksten gennemgående revideret og synspunkterne revurderet. Der er siden 2. udgaven gennemført betydningsfulde ændringer af tilbudsloven, og der er taget hensyn til omfattende ny praksis fra domstolene og Klagenævnet for Udbud.

Til forskel fra de tidligere udgaver henvises der til Klagenævnets afgørelser ved kendelsesdatoer og angivelse af parter.

Den relativt lave udliciteringsgrad i Danmark hænger bl.a. sammen med de betydelige omkostninger, som udbudsreglerne medfører. Herunder hører risikoen for overtrædelse af udbudsreglerne med deraf følgende klagesager og muligt erstatningsansvar.

Statistikken taler sit klare sprog: I langt de fleste klagesager får den klagende part medhold i, at der i et eller andet omfang er sket overtrædelse. Dette skyldes ikke, at de offentlige myndigheder har mindre respekt for loven inden for udbudsområdet, men uvidenhed og fejltagelser. Nærværende fremstilling kan forhåbentlig bidrage til en ændring af statistikken.

Indholdsoversigt
Forord
Tilbudsloven  

DEL I: BYGGE- OG ANLÆGSKONTRAKTER 
Kapitel 1. Anvendelsesområde
Kapitel 2. Generelle principper for tilbudsindhentning
Kapitel 3. Fremgangsmåden ved en licitation
Kapitel 4. Underhåndsbud
Kapitel 5. Rammeaftaler
Kapitel 6. Meddelelse til ansøgere og tilbudsgivere  

DEL II: VARE- OG TJENESTEYDELSESKONTRAKTER 
Kapitel 6 a. Anvendelsesområde  

DEL III: IKRAFTTRÆDEN M.V. 
Kapitel 7. Klage over licitation m.v.
Kapitel 8. Ikrafttræden m.v.

Bilag
Forkortelser
Litteratur 
Retsafgørelser
Sagregister

Produktdetaljer

Reference:b-9788757428797
Forfatter:Erik Hørlyck
Sprog:dan

Andre har også set