Social kapital i aktion

Social kapital er et velfungerende samarbejde om kerneopgaven med fokus på tre elementer:- Tillid- Retfærdighed- Samarbejdsevne.Samarbejdskvaliteten er afgørende for kvaliteten i kerneopgaven og effekterne hera… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
329 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Social kapital er et velfungerende samarbejde om kerneopgaven med fokus på tre elementer:
- Tillid
- Retfærdighed
- Samarbejdsevne.

Samarbejdskvaliteten er afgørende for kvaliteten i kerneopgaven og effekterne heraf:
- Produktivitet og effektivitet i kerneopgave
- Et godt arbejdsmiljø
- Nytænkning af kerneopgaven

Bogen er et bidrag til praktiske tilgange og måder at kommunikere på for at øge den sociale kapital i et arbejdsfællesskab. Den er skrevet som et selvstændigt supplement til bogen Social kapital i organisationer fra 2014. Bogen rummer praktiske eksempler fra mange forskellige typer arbejdspladser. Igennem arbejdet med social kapital har forfatterne videreudviklet ideer og metoder og udarbejdet en 'søgemodel', som præsenterer veje til samarbejde om kerneopgaven. Søgemodellen indgår i bogen men er også lavet som et separat værktøj, der følger med som indstik i bogen.

Bogen består af en lang række eksempler på, hvordan man konkret kan arbejde med sit samarbejde om kernopgaven med fokus på forskellige aspekter af social kapital. Desuden ser bogen på social kapitals effekter.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771582789
Forfatter:Hanne V. Moltke, Heidi Graff
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET