Lov om fragtaftaler ved international vejtransport (CMR)

Hermed foreligger 4. udgave af den kommenterede lov om fragtaftaler. Strukturen er ændret lidt i forhold til de tidligere udgaver af lovkommentaren, så den er blevet nemmere at bruge som opslagsværk.Siden … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.400 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Hermed foreligger 4. udgave af den kommenterede lov om fragtaftaler. Strukturen er ændret lidt i forhold til de tidligere udgaver af lovkommentaren, så den er blevet nemmere at bruge som opslagsværk.

Siden sidste udgave af lovkommentaren har Danmark tiltrådt en tillægsprotokol til CMR-konventionen omhandlende elektroniske fragtbreve ogkommunikation. Tillægsprotokollen er indarbejdet i CMR-loven, hvorfor nærværende lovkommentar indeholder helt nye bemærkninger til elektroniske fragtbreve og kommunikation.

Fremstillingen vil primært sigte mod at redegøre for gældende dansk ret, men vil, ligesom tidligere udgaver, medtage såvel udenlandske retsafgørelse, som referencer til udenlandske forfattere. Gennemgangen af udenlandsk retspraksis er ikke udtømmende, men baseret på en gennemgang af domme optrykt primært i European Transport Law, Nordiske Domme i Søfartsanliggender samt retspraksis, der fremgår af udenlandsk retslitteratur. Domsgennemgangen er afsluttet ultimo april 2017, idet det bemærkes, at den seneste udgave af Nordiske Domme i Sjøfartsanliggender er årgang 2013.


Indhold

Forord

Lov om fragtaftaler

Kapitel I. Lovens område m.v.

Kapitel II. Fragtførerens ansvar for andre

Kapitel III. Fragtaftalens indgåelse og opfyldelse

Kapitel IV. Fragtførerens ansvar

Kapitel V. Indsigelser. Søgsmål

Kapitel VI. Befordring, som udføres af flere fragtførere efter hinanden

Kapitel VII. Ikrafttræden

BILAG 1.

BILAG 1 A.

BILAG 2 A.

BILAG 3.

Forkortelsesliste

Litteratur

Domsregister

Stikordsregister

Produktdetaljer

Reference:b-9788757433906
Forfatter:Ulla Fabricus
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET