Kunsten at skifte spor

Er dit arbejdsliv gået på automatpilot og går du rundt med en uforløst drøm om at skifte spor i karrieren?   Flere og flere oplever, at de har brug for nye udfordringer i disse år, hvor arbejdsmarkedet fo… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Er dit arbejdsliv gået på automatpilot og går du rundt med en uforløst drøm om at skifte spor i karrieren?  

Flere og flere oplever, at de har brug for nye udfordringer i disse år, hvor arbejdsmarkedet forandrer sig med stor hast. Mange mangler dog mod til at rykke på mulighederne. Er du en af dem, så læs denne bog og få masser af inspiration til at gå på opdagelse efter et anderledes og rigere arbejdsliv. 

Med udgangspunkt i personlige erfaringer og i spændende interviews guider forfatterne dig til, hvordan du i stedet for at dyrke krisen og begrænsningerne kan slå ind på en ny bane og finde større trivsel. En række kvinder, der allerede har taget springet ud i at skifte kurs, fortæller åbent om de erkendelser, udfordringer og glæder, de stødte på undervejs. Desuden præsenteres du for nye værktøjer fra positiv psykologi og styrkebaseret udvikling. De kan hjælpe dig til at indkredse dine personlige styrker og vise dig, hvordan du bruger styrkerne som kompas på rejsen mod en ny karriere.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771590654
Forfatter:Ulla Schade og Birgitte Bartholdy
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET