Kapital uden grænser

Hvordan kan verdens ultrarige opretholde deres enorme formuer trods finanskriser og en ofte omfattende beskatning af indkomst, kapitalgevinster og arv? Kapital uden grænser giver et svar fra en ny og original v… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
395 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hvordan kan verdens ultrarige opretholde deres enorme formuer trods finanskriser og en ofte omfattende beskatning af indkomst, kapitalgevinster og arv? Kapital uden grænser giver et svar fra en ny og original vinkel.

Kapital uden grænser viser hvorddan formueforvaltere benytter sig af offshorebanker, skuffeselskaber og trustordninger til at beskytte privat rigdom for milliarder imod at blive beskattet og underlagt regulering. Bogen dokumenterer også, hvordan formueforvalterne selv forsøger at legitimere deres metoder trods overvældende beviser på, at de undergraver staters autoritet og forstærker den globale ulighed.

Med Harringtons forskning får offentligheden det første unikke indblik i taktikkerne og mentaliteten i en hemmelighedsfuld profession, der kontrollerer kapitalstrømme af enorme dimensioner verden over. Bogen bygger på 65 interviews med professionelle formueforvaltere, både fra de traditionelle finanscentre i Europa og Amerika og fra de nyeste skattely, der vokser frem i Afrika, elite, der ved takt og diskretion har dedikeret sig selv til at gøre verdens en procent rigeste endnu rigere.


Indholdsoversigt

Oversætterens anmærkning

1. Introduktion

2. Formueforvaltning som profession

3. Klientrelationer

4. Formueforvaltningens taktikker og teknikker

5. Formueforvaltning og ulighed

6. Formueforvaltning og staten

7. Konklusion

Noter

Tak til alle, der hjalp

Produktdetaljer

Reference:b-9788757438666
Forfatter: Brooke Harrington
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET