Generationsskifte og omstrukturering

Denne bog behandler det skatteretlige grundlag i forbindelse med generationsskifte og omstrukturering af erhvervsvirksomheder, specielt i forbindelse med overdragelse af virksomheden eller virksomhedens aktier … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.000 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Denne bog behandler det skatteretlige grundlag i forbindelse med generationsskifte og omstrukturering af erhvervsvirksomheder, specielt i forbindelse med overdragelse af virksomheden eller virksomhedens aktier ved skattemæssig succession, skattefri virksomhedsdannelse, gennemførelse af aktieombytning, spaltning, fusion, tilførsel af aktiver eller ved tilbagesalg af aktier til det udstedende selskab.

Bogen, der hermed foreligger i en ny, revideret 5. udgave, omfatter nyeste relevante lovgivning og praksis inden for de nævnte områder, herunder afgørelser fra SKAT, Skatterådet, Landsskatteretten, domstolene og EU-domstolen. Bogens indhold er opdateret frem til ultimo 2016.

Generationsskifte og omstrukturering indgår som pensum ved en række uddannelsesinstitutioner, men henvender sig også til revisorer og advokater, der har behov for at få et overblik over det skatteretlige grundlag i forbindelse med generationsskifte og omstrukturering.


Indholdsoversigt
Forord
Kapitel 1. Indledning
Kapitel 2. Overdragelse af en virksomhed med succession til familiekredsen
Kapitel 3. Overdragelse af aktier med succession
Kapitel 4. Overdragelse mellem ægtefæller
Kapitel 5. Successionsoverdragelse til medarbejdere
Kapitel 6. Stiftelse af selskab
Kapitel 7. Omstrukturering
Kapitel 8. Aktieombytning
Kapitel 9. Fusion
Kapitel 10. Tilførsel af aktiver
Kapitel 11. Spaltning
Domsregister
Stikordsregister

Produktdetaljer

Reference:b-9788757433586
Forfatter:Birgitte Sølvkjær Olesen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET