Fremtiden tilhører de frygtløse

Vores virksomheder og organisationer skal digitaliseres, lyder mantraen alle steder fra, men for mange kan transformationentil en digital og databaseret forretning virke uoverskuelig. For digitaliseri… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
240 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Vores virksomheder og organisationer skal digitaliseres, lyder mantraen alle steder fra, men for mange kan transformationentil en digital og databaseret forretning virke uoverskuelig. For digitalisering stikker dybere end at vælge de rette it systemer. Det et spørgsmål om, hvordan vi griber verden an. 

FREMTIDEN TILHØRER DE FRYGTLØSE henvender sig til dig, der står på perronen til det digitale tog og tripper. Her er din billet, som tager dig med på en tur henover det digitale landskab. Bogen tilbyder dels en samlet ramme for, hvordan man kan omsætte digitalisering til sin virksomhed, samt stiller en lang række spørgsmål, som kun I selv kender svaret på. Hvilken verden lever I i – den frygtsomme eller den frygtløse? Hvor skal I hen? Og hvad kræver det for jer at foretage denne rejse?

Bogen gennemgår en række kendte fænomener som disruption, kunstig intelligens og sprint. Den bidrager samtidig med nye modeller og eksempler, som kan gøre det nemmere for dig at navigere i en verden, der bliver mere og mere digitaliseret. Envidere opfordres virksomhederne til at tage et samfundsmæssigt ansvar, så vi får alle med og ikke blot lader teknologien tage styringen.

Bogen tilbyder en optimistisk og inspirerende flyvetur ud over de mange fænomener, som præger debatten om digitalisering. Men lad det ikke blive ved snakken. Det er en introduktionsbog for praktikere, der giver lyst og mod til at kaste sig ud i alt det nye digitale.

Indhold
Indledning
Kapitel 1
Hvordan er vi havnet her, og hvor skal vi hen?
Kapitel 2
Bogstavleg: Berig din virksomhed medAI, IoT og VR
Kapitel 3
Sådan bliver I en del af den digitale økonomi
Kapitel 4
Kapitel 5
Afslutning
Tak til
Litteratur

Produktdetaljer

Reference:b-9788757438642
Forfatter:Astrid Haug
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET