Forvaltningsret

Forvaltningsret foreligger hermed i en ny 6. udgave. Bogen er revideret under hensyn til især ny lovgivning, ny retspraksis og nye ombudsmandsudtalelser.I lighed med 5.-udgaven af forvaltningsret, … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.050 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Forvaltningsret foreligger hermed i en ny 6. udgave. Bogen er revideret under hensyn til især ny lovgivning, ny retspraksis og nye ombudsmandsudtalelser.I lighed med 5.-udgaven af forvaltningsret, almindelige emner, indeholder 6.-udgaven en fremstilling af en række centrale emner inden for den traditionelle forvaltningsret. 6.-udgaven er ligesom 5.-udgaven et resultat af et samarbejde mellem forfatterne, men ansvaret for de enkelte kapitler påhviler alene den eller de pågældende. 

Bogen tænkes fortsat primært anvendt ved undervisningen af juridiske studerende, men det er vores håb, at den også kan anvendes som håndbog af andre, der har behov for kendskab til de emner, der behandles i bogen.

Bogen bygger på lovgivning og andet materiale, som forelå den 3. november 2015. Senere materiale er kun undtagelsesvis medtaget. Manuskriptet er indleveret til trykning den 20. januar 2016.  

Indholdsfortegnelse 
Forord 
Kapitel 1. Forvaltningens organisation 
Kapitel 2. Forvaltningens virksomhed 
Kapitel 3. De forvaltningsretlige regler mv. 
Kapitel 4. Saglige krav 
Kapitel 5. Administrativ rekurs 
Kapitel 6. Domstolskontrol med forvaltningen 
Kapitel 7. Folketingets Ombudsmand 
Kapitel 8. Tilbagekaldelse og ændring af forvaltningsafgørelser 
Kapitel 9. Offentligretligt erstatningsansvar 
Litteraturfortegnelse 
Forkortelser i øvrigt 
Lovregister 
Domsregister 
Ombudsmandsudtalelser 
Sagregister 

Produktdetaljer

Reference:b-9788757433104
Forfatter:Karsten Revsbech, Jens Garde, Jørgen Albæk Jensen, Orla Friis Jensen, Helle Bødker Madsen & Søren Højgaard Mørup
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET