Finansielle Derivater

Finansielle Derivater behandler de derivater, der oftest anvendes på det danske marked, samt de udenlandske kontrakter, der fra en dansk synsvinkel er mest interessante. Bogen giver et unikt indblik i, hvordan … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
525 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Finansielle Derivater behandler de derivater, der oftest anvendes på det danske marked, samt de udenlandske kontrakter, der fra en dansk synsvinkel er mest interessante. Bogen giver et unikt indblik i, hvordan man kan anvende derivaterne til spekulation og afdækning, samt hvordan man kan måle markedsværdi, og opgøre og styre risikoen efter de nyeste principper. Bogen behandler også de lovgivningsmæssige ændringer, der er fulgt i kølvandet på den finansielle krise (herunder EMIR), og de konsekvenser det har fået for derivatmarkedet.   
Titlen henvender sig til alle, der arbejder med derivater i finansielle og ikke-finansielle virksomheder. Bogen er velegnet som undervisningsmateriale på handelshøjskoler, universiteter og lignende, og vil også være velegnet som forberedelse for investeringsrådgivere, der skal certificeres i ”røde investeringsprodukter”. I forbindelse med undervisning kan opgavehæfte, formelsamling, excel-ark og powerpoint-præsentationer gratis downloades på bogens hjemmeside.   

Indholdsoversigt 
Forord 
Symbolliste 
Kapitel 1. Derivater 
Kapitel 2. Aktiefutures 
Kapitel 3. Rentefutures og FRAs 
Kapitel 4. FX-forwards og FX-swaps 
Kapitel 5. Repo’er
Kapitel 6. Swaps
Kapitel 7. Volatilitet 
Kapitel 8. Aktieoptioner – Indføring i optionsteori 
Kapitel 9. FX-optioner 
Kapitel 10. Renteoptioner 
Kapitel 11. Kreditderivater 
Kapitel 12. Modpartsrisiko
Litteraturliste 
Stikordsregister

Produktdetaljer

Reference:b-9788757433258
Forfatter:Jørgen Just Andresen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET