Essensen af innovativ evaluering

Evaluering skal udvikle praksis ved at undersøge, måle, dokumentere og vurdere en indsats i overensstemmelse med efterspørgslen på viden. Evaluering er dermed ikke en rutinemæssig måling af praksis, hvor der ud… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Evaluering skal udvikle praksis ved at undersøge, måle, dokumentere og vurdere en indsats i overensstemmelse med efterspørgslen på viden. Evaluering er dermed ikke en rutinemæssig måling af praksis, hvor der udelukkende er interesse for fortiden. Innovativ evaluering fokuserer på kvalificerede, begrundede og fremadrettede tiltag baseret på viden, mål og vurdering af fortiden. Det handler om at kunne anvende resultaterne fra evalueringer meningsfuldt.

Essensen af innovativ evaluering er skrevet til ledere, konsulenter, medarbejdere og evaluatorer, der arbejder med evaluering i hverdagen, og som ønsker en teoretisk ramme for arbejdet koblet med konkrete metoder, der kan kvalificere og inspirere deres evalueringspraksis. 

Bogen bygger på Innovativ evaluering (2010), og hovedvægten er lagt på inspiration til konkret og praktisk ledelseshandling.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777068409
Forfatter:Malene Skov Dinesen, Camilla Kølsen de Wit
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET