De udenforstående

Hvordan får man de tavse stemmer i virksomheder og samfund i tale? Det spørgsmål optager alle, som arbejder med borgerinddragelse, medarbejderudvikling, markedsanalyser, eller mere generelt&… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
275 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Hvordan får man de tavse stemmer i virksomheder og samfund i tale? Det spørgsmål optager alle, som arbejder med borgerinddragelse, medarbejderudvikling, markedsanalyser, eller mere generelt er interesserede i folkets stemme.

De udenforstående præsenterer et unikt eksperiment: På en uge udvekslede 151 mennesker fra over 100 forskellige organisationer 235 spørgsmål og 161 svar om kunsten at få alle i tale. Forfatteren byder på en guidet rundvisning, hvor læseren gradvist bliver overladt til selv at udforske de mange spørgsmål og svar. Det er således ikke en traditionel bog, men en sammenkomst mellem forfatter, stemmer og læseren.


De udenforstående – om kunsten at få alle i tale er en bog om fællesskaber, og hvad der skal til for at fællesskaber tager ansvarfor sig selv. Det er en bog til initiativ- og beslutningstagere om de muligheder og begrænsninger, der er forbundet med at ville forstå og udvikle fællesskaber, som man ikke selv er en del af. En bog om, hvad det vil sig at være udenforstående. 

Indhold

"Kære alle" - Invitation til eksperiment
Bidragsydere

Del I Eksperimentet
Kapitel 1 Forudsætninger for fællesskab
Kapitel 2 Et spørgsmål om metode
Kapitel 3 Fællesskabets tavse stemme235 spørgsmål om kunsten at få alle i tale

Del II Hørt og lært
Kapitel 4 Den store sammenhæng
Kapitel 5 Forskellen på at lytte og høre til
Kapitel 6 Når fællesskaber tager ansvar for sig selv
Kapitel 7 Alleitale-modellen

Produktdetaljer

Reference:b-9788757438970
Forfatter:Pia Lauritzen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET