Dansk for svenskere

Så er den her omsider - en basal, dansk grammatik skrevet specifikt til - og for svenskere til undervisningsbrug. Almindelige fremmedsprogsgrammatikker vil af svenskere i store træk opleves som irrelevante kata… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

Så er den her omsider - en basal, dansk grammatik skrevet specifikt til - og for svenskere til undervisningsbrug. Almindelige fremmedsprogsgrammatikker vil af svenskere i store træk opleves som irrelevante kataloger over indlysende svenskdanske sproglige fællestræk, der ikke rummer vanskeligheder.

Denne bog udsondrer og fokuserer derimod alene på de problemstillinger, som er væsensforskellige mellem dansk og svensk; bl.a. konjunktiv, imperfektum, konstruktion og brug af passiv og pronominer.

Understøttet af overskuelige plancher, der giver de nødvendige forudsætninger for at løse alle opgaverne, er der lagt vægt på 44 praktiske øvelser til belysning af relevante problemer.

Dansk for svenskere henvender sig til enhver svensker, der ønsker at lære et aktivt dansk og naturligvis de sprogskoler, der længe har haft akut behov for relevant undervisningsmateriale til brug for danskundervisning af svenskere. Med tilhørende facitliste kan Dansk for svenskere også anvendes til selvstudium.

Forfatteren, Henrik Tessmer, er cand.jur med mangeårig undervisningserfaring i danskundervisning af netop svenskere.

Indholdsfortegnelse:
Kapitel 1 Danske en- og et-former
Kapitel 2 Pronominer
Kapitel 3 Danske verber
Kapitel 4 Præpositioner og adverbier
Kapitel 5 Tal og tid
Kapitel 6 Dansk-svenske problemkredse
Facitliste

Produktdetaljer

Reference:b-9788762903593
Forfatter:Henrik Tessmer
Sprog:dan

Andre har også set