Diversitet i uddannelse

Diversitet i uddannelse kan gøre lærere, studerende, praktikanter og andre, der arbejder i skolen, mere effektive i forhold til at undervise alle elever. Ud fra overbevisingen om, at alle mennesker har menneske… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
612,50 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Diversitet i uddannelse kan gøre lærere, studerende, praktikanter og andre, der arbejder i skolen, mere effektive i forhold til at undervise alle elever. Ud fra overbevisingen om, at alle mennesker har menneskerettigheder, behandler David Mitchell i denne bog fem hovedkategorier af diversitet: Seksualitet og køn; socialklasse og socioøkonomisk status; race, etnicitet og kultur; tro og religion samt forskelle i evner.

Gennem et imponerende overblik og grundig henvisning til den nyeste internationale forskning i de mest effektive måder at håndtere og forstå diversitet på præsenteres en lang række anbefalinger og forslag til forandringer, der kan tage udfordringerne i vores mangfoldige verden op.

Denne bog er således nødvendig læsning for alle, som gerne vil omfavne diversitet og lære effektive måder at nå ud til alle elever og dermed styrke udviklingen af et mere inkluderende og harmonisk samfund og et globalt fællesskab.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771604757
Forfatter:David Mitchell
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET