Det ved vi om læringsmiljø og læsning

Læringsmiljø og læsning Dette hæfte er bygget op omkring seks nøglespørgsmål vedrørende læseproblemer:1. Hvor udbredte er læseproblemer? 2. Hvordan kan man iagttage og indhente information om læseproblemer?3. H… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
222,50 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Læringsmiljø og læsning

Dette hæfte er bygget op omkring seks nøglespørgsmål vedrørende læseproblemer:

1. Hvor udbredte er læseproblemer?

2. Hvordan kan man iagttage og indhente information om læseproblemer?

3. Hvilke tiltag er egnet til at afhjælpe læseproblemer?

4. Hvordan kan man organisere undervisningen?

5. Hvordan kan man indrette skolens læringsmiljø?

6. Hvordan kan man evaluere undervisningen og elevernes læringsudbytte?

Med de seks spørgsmål fungerer hæftet som inspirationsmateriale i forbindelse med analyse af pædagogisk praksis og skolens læringsmiljø. Fokus er dermed på læseproblemer i et socialt eller systemisk perspektiv - og ikke på læseproblemer som et individuelt problem.

Det ved vi om-serien
LP-serien består af en række praksisrettede og konkrete publikationer, der bibringer viden om og redskaber til at håndtere aktuelle udfordringer i skolens arbejde med læringsmiljøet og LP-modellen. Serien henvender sig til lærere, pædagoger og skoleledere. Publikationerne er oplagte til at understøtte LP-gruppernes arbejde og dialog.

Serien er redigeret af Ole Hansen og Thomas Nordahl. Ole Hansen er projektchef på University College Nordjylland, hvor han er ansvarlig for implementeringen af LP-modellen i Danmark. Thomas Nordahl er professor i pædagogik ved Høgskolen i Hedmark og arkitekten bag LP-modellen.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772814483
Forfatter:Bent B. Andresen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET