Den gode vurderingspraksis

Den gode vurderingspraksis (inkl. hjemmeside)En god vurderingspraksis har stor effekt i forhold til elevernes læringsudbytte. De faktorer inden for evaluering og vurdering, som ifølge den nyeste lærings- og udd… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
275 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

Den gode vurderingspraksis (inkl. hjemmeside)

En god vurderingspraksis har stor effekt i forhold til elevernes læringsudbytte. De faktorer inden for evaluering og vurdering, som ifølge den nyeste lærings- og uddannelsesforskning virker mest læringsfremmende, kobles i bogen til praksis og eksemplificeres med en række konkrete ideer, metoder, værktøjer og anvisninger til, hvordan man kan gøre i praksis.

Denne bog konkretiserer, hvordan man kan arbejde med blandt andet tydelige og differentierede mål, selvvurdering, kammeratvurdering, måltaksonomier og feedback med fokus på udvikling og læring for den enkelte elev. Metoden indebærer at træne eleven i at tænke over egen læring og involvere sig aktivt i mål og retning for sin egen læreproces. Derudover er der fokus på at afhjælpe fejl og forbedre undervisningen for både lærer og elever.Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/dengodevurderingspraksis (ikke aktiv endnu). Her kan man hente en række redskaber, der kan bruges, som de er, eller tilpasses til den enkeltes undervisning.

Bogen kan læses i sin helhed fra start til slut, eller den kan bruges som en opslagsbog. Det er ikke tanken, at bogens ideer og værktøjer skal bruges slavisk, men læreren tilbydes inspiration og konkrete redskaber som udgangspunkt til at udvikle egen vurderingspraksis i alle fag og på alle klassetrin.Den gode vurderingspraksis er et bidrag til lærere og lærerstuderende, som søger viden om og konkrete værktøjer til, hvordan vurdering kan bruges som et læringsfremmende redskab i undervisningen.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772818474
Forfatter:Lene Skovbo Heckmann
Sprog:dan

Andre har også set