Den digitale skole

Skolen står over for en transformation fra den traditionelle eller ´analoge´ skole til den digitale skole. Opgaven bliver at etablere et nyt it-didaktisk design med udgangspunkt i den enkelte elevs læring i al … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
235 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Skolen står over for en transformation fra den traditionelle eller ´analoge´ skole til den digitale skole.

Opgaven bliver at etablere et nyt it-didaktisk design med udgangspunkt i den enkelte elevs læring i al almindelighed og inden for fagrækken i særdeleshed.

Det nye design har fokus på, hvordan det enkelte fag kan bidrage til, at eleverne bliver kompetente medborgere i nutidens og den nære fremtids informations- og netværkssamfund, og hvordan it kan anvendes i organiseringen af undervisningen.

Den Digitale Skole giver inspiration og konkrete redskaber til, hvordan skolen kan flytte sit analoge didaktiske design til et it-didaktisk design. Bogen viser, hvordan processen kan forløbe, hvilke udfordringer der skal overvindes, hvordan en it-udviklingsplan kan føres ud i livet, og hvordan læringscentret og dets ressourcepersoner kan spille en vigtig rolle i denne proces. Forfatteren præsenterer desuden en række eksempler på, hvordan it i skolen og i fagene kan gøre en forskel i forhold til elevernes læring.

Bogen henvender sig til lærere, lærerteam og skoleledere.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772814988
Forfatter:Jan Brauer
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET